Glad andra advent och äventyrssemester med syskonen

Hejsan och glad andra advent! Här kommer andra delen i serien om highlights 2020 som jag inte skrivit om på bloggen förut. Den här söndagen tänkte jag berätta lite om den första semesterveckan när jag och mina syskon Amanda och Anton åkte till Åre och hittade på massa kul! Jag har redan publicerat en bildbomb från vår vecka i det här inlägget. Men vill ägna lite fler ord och bilder åt cykeldagen vi hade.

För något år sedan gav jag mina syskon i julklapp presentkort att cykla mountainbike med mig. Ni vet när man tycker något är riktigt kul så vill man visa och introducera det för andra också! Med en vecka i Åre så var det som upplagt för dem att prova MTB. Så jag tog med båda mina cyklar till Åre, sen hyrde vi en till Anton. Vi åkte upp till Björnen där de har byggt en hel del nya stigar som är lättcyklade och vackra.

Vi cyklade runt och testade pumptracken och sen stigarna de byggt, det slutade med att vi körde alla minst en gång. Vi lunchade utanför någon stängd restaurang innan vi körde etapp 2.

Vi hade blivit tipsade av cykeluthyrarna att det var fint att cykla till en gammal liten gruvby några kilometer bort. Så dit begav vi oss. Dit bort var det grusväg och när vi kom fram började det regna, så det passade bra att gå in i caféet och fika lite innan vi rullade tillbaka. Väl tillbaka i Björnen kände vi oss nöjda för dagen med cykling.

Det var riktigt roligt att cykla MTB med mina syskon på flowiga stigar. De uppskattade också cyklingen så jag hoppas att vi får tillfälle att cykla tillsammans igen snart!

Nästa vecka ska jag berätta lite om när jag cyklade med en annan familjemedlem.

Hej så länge!

/Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *